C/ Ses Falques, nau 7A.
17300 BLANES, Girona 

T. 972 01 01 28
www.gabimedi.com | CONTACTE

grup-clinic-selva-maresme

cates

MotionMetrix Anàlisi biomecànica en 3D

MotionMetrix és, possiblement l'anàlisi de la carrera més completa que hi ha avui dia al mercat.

Aquest sistema utilitza càmeres sensibles a la profunditat per capturar el moviment en 3D. Aquesta tecnologia de captura de moviment sense marcadors permet revelar un perfil biomecànic complet fent caminar o córrer al pacient sobre una cinta.

ANÀLISI DE LA MARXA
L'anàlisi de la marxa ens pot informar, entre altres coses, de la longitud del pas, la fase de suport i d'oscil·lació, la resposta a la càrrega, els angles del genoll en el pla frontal (genu valc / genu var), els moments de força en genoll i maluc ... i més important encara, la comparativa entre el costat esquerre i dret.

ANÀLISI DE LA CURSA
L'informe de la cursa ens revelarà l'economia energètica del corredor, el tipus de suport del peu, el tilt pèlvic, els passos per minut, la posició del centre de gravetat, la càrrega articular en genoll i maluc, la separació del pas (amb tèbies en valg, var o neutre), etc.
Tot això s'obtindrà amb un informe molt visual i de fàcil comprensió i amb la visualització d'un avatar del pacient en pantalla.

¿PERQUÈ FER-ME UN ESTUDI AMB MOTIONMETRIX?
Moltes patologies o lesions a les extremitats inferiors, no només dels peus, vénen relacionades amb algun defecte en la manera de caminar que també es reflecteix durant la carrera.
L'objectiu és detectar aquests errors i així poder prevenir possibles lesions abans que es desenvolupin, tractar aquelles ja existents i / o augmentar el rendiment durant la pràctica esportiva. També és important tenir coneixement de la nostra anatomia, i així tenir-la
en compte abans de practicar qualsevol esport, ja que pràcticament tots tenim alguna alteració en la nostra biomecànica.

DESPRÉS DE LA VISITA ...
El pacient rebrà en el seu e-mail en format imatge i vídeo tot l'estudi realitzat. El centre li lliurarà un book amb totes les imatges de l'anàlisi amb Motion Metrix i la plataforma de pressions (en estàtica i dinàmica), i un informe redactat pel professional amb tots els resultats i conclusions de l'estudi.

gabimedi-blanes-clinica-motion-metrix

Font: Motion Metrix