C/ Camprodón, 40
17430 Santa Coloma de Farners
T. 972 87 74 73
www.gabimedi.com | CONTACTE

grup-clinic-selva-maresme

cates

Unitat Integral d'Especialitats Mèdiques

UI especialitats

La Llei 44/2003, de 21 de novembre, d’ ordenació de professions sanitàries, fent referencia a la activitat sanitària diu en el seu article
4.4 que “correspon a totes les professions sanitàries participar activament en projectes que puguin beneficiar la salut i el benestar de les persones en situacions de salut i malaltia, especialment en el camp de la prevenció de malalties, de la educació sanitària, de la investigació i del intercanvi d’informació amb altres professionals i amb les autoritats sanitàries, per millor garantia d’aquestes finalitats”.

Així mateix, l’article 4.7 a), b) i c) especifica que aquest exercici professional es realitzarà d’acord a uns principis, que destaquem:
- Existirà formalització escrita del seu treball reflectit en una historia clinica que tindrà que ser comú per cada centre i única per a cada pacient atès en el Centre. La historia clinica tendirà a ser suportada en mitjans electrònics i a ser compartida entre professionals, centres i nivells assistencials.
- Es tendirà a la unificació dels criteris d’actuació, que estaran basats en la evidencia científica i en els mitjans disponibles i suportats en guies i protocols de practica clínica i assistencial.
- La progressiva consideració de la interdisciplinarietat i multidisciplinerietat dels equips professionals en l’atenció sanitària.

Les especialitats mèdiques són els estudis cursats per un graduat o llicenciat en el seu període de postgrau, que doten d’un conjunt de coneixements mèdics especialitzats relatius a una àrea específica del cos humà, a tècniques quirúrgiques específiques o a un mètode diagnòstic determinat..

Especialitats Mèdiques GRUP CLÍNIC SELVA MARESME:

 • MEDICINA GENERAL I DE FAMÍLIA
 • CARDIOLOGIA
 • CIRURGIA GENERAL
 • CIRURGIA VASCULAR
 • DERMATOLOGIA
 • ENDOCRINOLOGIA
 • GINECOLOGIA
 • MEDICINA DE L’ESPORT MEDICINA INTERNA
 • NEUROLOGIA
 • OFTALMOLOGIA
 • OTORRINOLORINGOLOGIA
 • PEDIATRIA 
 • REUMATOLOGIA
 • TRAUMATOLOGIA
 • UROLOGIA

 

 

Centres amb Unitat Integral d'Especialitats Mèdiques:

Policlínica Maresme  -  Croal Salut-Policlínica Maresme  -  Vectis-Policlínica Maresme  -  Vectis-Reconeixements Mèdics 
Gabimedi Lloret  -  Gabimedi Tordera  -  Gabimedi Farners  -  Medical Blanenc  -  Medical Lloret

Medicina General i de Família

Consultar Equip Mèdic

A la nostra consulta de medicina general tenim cura de la seva salut. Estem compromesos amb el benestar de les necessitats dels nostres pacients i el seu grup familiar.

Comptem amb un model d'atenció en salut que funciona a través de la prestació de serveis integrals en el nivell bàsic d'atenció mèdica.

Entre els nostres serveis pots trobar control de patologies cròniques, urgències mèdiques, revisions laborals, esportives i revisions anuals amb posterior derivació als serveis que es requereixin.

Endocrinologia

Consultar Equip Mèdic

A l'àrea d'endocrinologia et podem ajudar si pateixes problemes de tiroïodes, talla baixa, obesitat, diabetis, trastorns en la pubertat, osteoporosi, menopausa, trastorns del colesterol.

Ginecologia

Consultar Equip Mèdic

A la nostra àrea de ginecologia volem tenir cura del benestar de la dona per això atenem les seves necessitats amb el tractament de la detecció precoç del càncer d'úter, detecció del VPH, condilomes, càncer de mama, menopausa i les seves conseqüències, incontinència urinària.

No oblideu fer la revisió ginecològica anual per evitar problemes futurs. EL MILLOR ÉS LA PREVENCIÓ.

També realitzem el seguiment del seu embaràs fins a la setmana 16.

Oftalmologia

Consultar Equip Mèdic

Diagnòstic i tractament de les malalties més comunes i problemes visuals.

Des de l'etapa infantil fins l'adulta.

Llegeix més:Oftalmologia

Otorrinolaringologia

Consultar Equip Mèdic

La otorinolaringologia és l'especialitat mèdica que tracta patologies de malalties relacionades amb l'oïda, gola i nas, com poden ser: Deficiència auditiva, amigdalitis, al·lèrgia, rinitis, acúfens, entre d'altres.

Pediatria

Consultar Equip Mèdic

A la nostra clínica li oferim el servei de pediatria per cuidar la salut dels més petits, des del seu naixement fins a la fi de l'adolescència.

Diagnòstic i tractament de les malalties, vacunació, atenció especialitzada en el desenvolupament, alimentació.

Reumatologia

Consultar Equip Mèdic

Traumatologia

Consultar Equip Mèdic

La cirurgia ortopèdica és la branca de la cirurgia que es refereix a desordres de l'aparell locomotor, de les seves parts musculars, òssies o articulars i les seves lesions agudes, cròniques, tumorals, traumàtiques i recurrents.

L'objectiu és aconseguir, a través de mètodes mèdics i quirúrgics, la correcció de problemes musculars, esquelètics i articulars.

Llegeix més:Traumatologia